Beste Heksenberg vrienden,

Met zijn allen hebben we een fraai Heksenberg wekend mogen beleven.
Het lijkt me overigens gepast om allereerst de condoleances over te brengen  aan de familie Olijve in verband met het overlijden van hun vader, grootvader en schoonvader. Nogmaals namens de Heksenberg – familie gecondoleerd. Begrijp dat de plechtigheden verder in familiekring zullen plaatsvinden. Dat zullen wij zeker respecteren.
Verder ;
Fijn dat ook ons 2e elftal ook  in de race blijft voor promotie. Proficiat met jullie overwinning en ga zo door!
De wedstrijd bij RKVCL was een aangename wedstrijjd ……. zeker als je wint.
Maar …,,,,voor de neuntrale man…Hoogstand voetbal, gelijkwaardig , 3-2 was mogelijk, maar ook 1-4, prima scheidsrechter tot kwartier voor het einde. Allerlei beslissingen hingen in de lucht!!
Maar na 90 plus 10 extra minuten een zwaar bevochten en welverdiende  overwinning!!
Compliment aan selectie en staf! Het was een voorbeeldige wedstrijd.
En zonder kaarten aan de volgende klus beginnen…. een verdienste voor allen.  GA ZO DOOR.
MAAR WE ZIJN ER NOG NIET….we  kijken  vol goede moed  de komende dagen tegemoet ….
Tot snel
groet