BekerProgramma voor Heksenberg 2 dit jaar slecht verlopen

Had Heksenberg 2 in het verleden al een paar keer geroken aan diverse rondes, dit jaar was het een slecht jaar.
In de drie wedstrijden die we speelden werd geen enkel punt gehaald waarbij wél aangegeven moet worden dat er véél meer te halen viel.
De eerste wedstrijd uit tegen Voerendaal 3 werd met 2-1 verloren op een wijze waarbij iedereen het met elkaar eens was. Deze wedstrijd hadden we gewoon moeten winnen.
Heksenberg was dan wel de bovenliggende partij, twee uitvallen en twee tegendoelpunten en dan zo knullig verliezen…..
Onze tweede wedstrijd was tegen Born 2. Ook deze wedstrijd werd verloren maar dat was terecht.
Door diverse blessures bij spelers van twee en doorschuiven van spelers naar het eerste was onze bezetting alles behalve optimaal te noemen.
Born had daar tegenover meer routine in de ploeg en wist de overwinning kundig mee naar huis te nemen. Maar ja…als…
In de eerste 10 min van de tweede helft bij de stand van 0 – 1 kregen we drie 100-% kansen (…eigenlijk niet te missen….) en bij een uitbraak scoorde Born 0-2. Op dat moment was de wedstrijd voor Heksenberg gelopen en werd de einduitslag uiteindelijk nog 1-4.
De laatste wedstrijd was ook thuis tegen Geusselt Sport 3. Deze wedstrijd ging om niks en door het meespelen van enkele (3) eerste elftalspelers (voor een helft) was het met rust een comfortabele 4-2 voorsprong.
Door het wegvallen van deze “meerwaardes” konden we ook deze wedstrijd niet in winst omzetten en verloren we uiteindelijk met 4-6. Neemt niet weg dat we zo’n voorsprong eigenlijk moeten binnenhouden….
Ondanks deze nederlagen blijft er een compliment aan dit team.
Wetende dat men door het opschuiven van spelers naar 1, door blessures van eigen basisspelers en door gewoonweg pech in de wedstrijden men goed is blijven trainen en het vertrouwen heeft gehouden in eigen kunnen zal zich dat in de competitie gaan uitwijzen. Zeker weten.

Succes Mannen