PARKSTADTOPPER HEKSENBERG – KERKRADE WEST IN BRUNSSUM

Het verrassend hoog geklasseerde Heksenberg speelt zondag 24 april 2016 in de 4e klasse B de onbetwiste topper  tegen het favoriete Kerkrade –West en wel op het sportcomplex Langeberg te Brunssum. Voor de kampioenskandidaten breken nu beslissende  wedstrijden aan, immers de vier ploegen die de ranglijst aanvoeren  spelen nog allen tegen elkaar, te weten Kerkrade West, Voerendaal, De Leeuw en Heksenberg.  Trainer Gerrit Olijve van Heksenberg ziet de  wedstrijden met vertrouwen tegemoet ; “ We trainen goed en intensief, spelen aanvallend voetbal  en het team  toont aan een goed collectief te zijn” . “We gaan de uitdagingen aan”.

Speelt Heksenberg op zaterdagavond 30 april de uitwedstrijd tegen RKTSV, op 8 mei ontvangt zij “thuis bij Langeberg” het Brunssumse  De Leeuw en op Pinkstermaandag  16 mei  is de belangrijke uitwedstrijd tegen  Voerendaal uit.

Heksenberg heeft zich sowieso verzekert  van wedstrijden in de nacompetitie. Deze reeksen starten op zondag 22 mei 2016 met en uitwedstrijd tegen de periodekampioen 3 van de 4e klasse A. De thuiswedstrijd is dan op donderdag 26 mei. De winnaar van deze 2 wedstrijden gaat de tweestrijd aan met nummer 13 van de 3e klasse en wel op de zondagen 29 mei en 5 juni. Heksenberg hoopt veel Heksenberg -supporters en toeschouwers te verwelkomen  tijdens de komende sleutelwedstrijden.

Daarnaast blijft het RKVV Heksenberg zich actief inzetten om een terugkeer naar de wijk  Heksenberg te realiseren. Overigens  volgend seizoen is Heksenberg , met dank aan het gastvrije sv Langeberg en de gemeente  Brunssum,  te gast bij het naburige Langeberg in de gemeente Brunssum.

Henk Butink

Voorzitter RKVV Heksenberg-15 04 2016

Topper in de race om het kampioenschap!!! Heksenberg bindt de strijd aan tegen het favoriete Kerkrade West. Ook U bent welkom bij deze spannende ontknoping!! RKVV Heksenberg nodigt U uit