HEKSENBERG SLUIT MOOI 2016 AF EN KIJKT VOL GOEDE MOED NAAR 2017

ONZE VOETBALCLUB KAN TERUG ZIEN OP EEN BIJZONDER JAAR 2016.

TERUGKIJKEND ZIJN ER TOCH EEN AANTAL- zonder compleet te zijn overigens – BIJZONDERHEDEN TE MEMOREREN.

IN EEN NOTEDOP DAN;

*HEKSENBERG 1 WIST VIA DE NACOMPETITIE PROMOTIE NAAR DE 3E KLASSE AF TE DWINGEN. CHAPEAU VOOR TRAINER GERRIT OLIJVE, ZIJN TECHNISCHE STAF EN DE VOETBALSELECTIE. HEKSENBERG 2 SPEELDE VERDIENSTELIJK, MAAR MISTE OVERIGENS NET DE PROMOTIE!

*HET DAMESVOETBAL DEED WEER HAAR INTREDE BIJ DE CLUB EN ER WAS OPNIEUW EEN LEDENGROEI TE CONSTATEREN

*IN JANUARI  2016 HIELD RKVV HEKSENBERG WEER EEN JAARVERGADERING EN WEL MET EEN DOORKIJK NAAR ZELFS 2 VOORAFGAANDE  SEIZOENEN.

*OOK IN 2016 BIVAKEERT HEKSENBERG AL WEER VOOR HET 4E ACHTERVOLGENDE JAAR BUITEN HAAR EIGEN WIJK HEKSENBERG. DE SAMENWERKING MET sv LANGEBERG VERLOOPT OVERIGENS PRIMA.

*OOK IN HET NIEUWE SEIZOEN 2016 -2017 ZIJN BIJ HET INGAAN VAN DE WINTERSTOP VERDIENSTELIJKE RESULTATEN; HEKSENBERG 1 OP EEN 3E PLEK, HEKSENBERG 2 OOK IN DE TOP VAN DE RANGLIJST EN ONS 3E ELFTAL PAKT ZELFS DE NODIGE PUNTEN EN KIJKT NAAR HET LINKERRIJTJE!

*HEKSENBERG –DAMES 1 IS ONGESLAGEN EN TROTSE KOPLOPER!!

*HEKSENBERG SLAAGDE ER OPNIEUW LANDELIJK NIEUWS TE ZIJN. “HEKSENBERG MEETS MARADONA” WAS EEN HOT ITEM. UITEINDELIJK KWAM MARADONA NIET; DE AANWEZIGHEID EN ACTIVITEITEN  RONDOM  FERNANDO RICKSEN WAS TOCH EEN NIEUW HOOGTEPUNT EN HEEFT ONZE CLUB “GOED GEDAAN”.

*VERDER ZULLEN HEKSENBERG EN TRAINER GERRIT OLIJVE OOK VOLGEND SEIZOEN HUN SAMENWERKING CONTINUEREN.

*HELAAS VERLOREN WIJ EEN AANTAL TROUWE LEDEN , VRIJWILLIGERS EN SUPPORTERS EN WEL AUGUST HEUTS, GERRIT MEURS EN JOHN STIENEN. HUN OVERLIJDEN HEEFT ONS DIEP GETROFFEN. EN NATUURLIJK NIET TE VERGETEN ONZE VRIEND JOOP SORMANI

*STARTEN DE TRAININGEN WEER OP 6 JANAURI, 29 JANUARI IS KERKRADE WEST ONZE EERSTVOLGENDE TEGENSTANDER.

*WIJ VERGETEN ONZE GEWELDIGE VOETBALPRINS AMRO 1 NATUURLIJK OOK NIET. ZIJN OPVOLGER WORDT 10 FEBRUARI GEPROCLAMEERD…..in de geest van Moelemeester Leo!!

HET BESTUUR VAN RKVV HEKSENBERG  WENST EENIEDER  EEN GEZOND EN SPORTIEF 2017!!