1.Naam: Maikel Lubbersen
2.Positie: verdediger
3. Wat is je mooiste voetbal herinnering: zijn meer dan 1. Kampioenschap Kakert van 6e naar 5e klasse toen was ik pas 15 jaar dat ik op het eerste speelde. Promotie van 5e naar 4e klasse en 4e naar 3e klasse met Heksenberg.maar alles was mooi me kampioenschappen/promotie&spelen voor degradatie en dan erin blijven.
4. Wat is je grootste blunder: een bal bij KVC oranje terug spelen en niet gezien hebben dat een speler nog bij de keeper stond zodoende dat de keeper een overtreding moest maken waaruit een penalty kwam en gescoord werd.
5. Wat zijn of is je beste kwaliteit: snelheid, koppen & winnaarsmentaliteit
6. Wat is je doel/wat zou je nog willen bereiken binnen het voetbal: ik zou het niet weten ik hebben alles al meegemaakt kampioenschap,promotie maar ook degradatie. Dus mag niet klagen.
7. Wie is je grootste voetbalheld en waarom: Jari Litmanen waarom weet ik niet maar dat was mijn favoriete speler toen ik klein was en als je nu terug kijkt waarom dan had ik geen slechte inzicht 😉
8. Wat is je favoriete voetbalclub: amateur natuurlijk Heksenberg prof: natuurlijk AJAX
9. Waar denk je dat rkvv heksenberg over 5 jaar staat: ik hoop op een eigen terrein waar we weer kunnen laten zien waarom wij Heksenberg zijn!
10. Hoe zie je zelf over 5 jaar op voetbalgebied ? Ik hoop nog steeds voetballend op het eerste elftal bij Heksenberg als me knieën het volhouden & anders namelijk trainer van me eigen zoontje of misschien Zelfs meer dan alleen maar trainer van de jeugd. We zullen zien.