Wat is je naam ?David Thijssen

En  op welke positie speel je? Verdediger

Wat is de mooiste voetbal herinnering uit je carrière ? Ik heb meerdere mooie voetbal herinneringen kan er niet een kiezen maar voor mij zijn dat, kampioenschap met groene ster in de 1ste klasse, promotie met heksenberg naar de 3de klasse, mijn doelpunt in de 3de ronde van de amstelcup en met de selectie van roda jc 1 meetrainen

wat is je grootste blunder? ik kan me niet meteen een grote blunder bedenken, speelde wel een tijdje terug in een wedstrijd de bal in onze eigen 16 bij de tegenstander in de voeten en hij hoefde hem er maar in te tikken.

wat zijn jouw beste kwaliteiten? ik denk coaching, inzicht, 2 benig, passen en snelheid

wat is jou doel in de toekomst? ik weet niet hoeveel jaar ik het nog lichamelijk kan opbrengen om te voetballen, ik hoop nog een aantal jaren vooral met plezier te kunnen voetballen dat is het belangrijkste , en Heksenberg naar een hogere klasse te helpen

wie is jou voetbal held? ik heb niet echt een bepaalde voetbal held, ik kijk wel graag naar messi, neymar, iniesta en marcello

wat is je favoriete voetbalclub? Barcelona

waar denk je dat rkvv heksenberg over 5 jaar staat? geen idee ligt aan een aantal factoren. ik hoop zo hoog als mogelijk! maar zoals nu de lijn stijgende blijft dan moet er zeker 1ste klasse uit kunnen komen, maar nogmaals dit ligt aan meerdere factoren

hoe zie je je zelf over 5 jaar op voetbal gebied? hopelijk nog voetballend

Volgende week het interview met Mikey Olijve