Als je vooraf zegt dat je ongeslagen de nacompetitie voltooid wil je daarvoor tekenen. In de uitwedstrijd tegen HBS waren we de bovenliggende ploeg en in de thuiswedstrijd was iedereen er van overtuigd dat onze mannen deze klus zouden klaren. De spanning steeg met de dag en ook de buitentemperatuur. Mooie ambiance op zo’n laatste wedstrijd voor promotie naar de derde klasse.

De eerste helft was aftasten van beide kanten maar dat hadden we ook al gezien in de uitwedstrijd. Nu was het HBS dat het initiatief naar zich toe trok. Logisch ook, want HBS moest scoren. Onze mannen hadden geleerd van de uitwedstrijd hoe men een wedstrijd kan ontregelen als het niet loopt. Tempo verlagen, blessurebehandelingen en drinkpauzes die steeds in het voordeel van Heksenberg waren. Ook werd er niet geschroomd om links of rechts een tegenstander te torpederen waarvoor men een gele kaart kreeg maar al met al was het HBS dat de toon aangaf. Ook nu stond Mike weer te keepen als een beest en HBS werd radeloos. Zelfs zo radeloos dat ze de doelpalen van Langeberg gingen testen. Tot twee keer toe werd het aluminium geraakt en de lat boog al aardig door van alle engeltjes die erop zaten. Ook de mannen van Gerrit kregen kansen. Een mooie aanval via de rechterkant door “Lubje” (5 euri’s boete….red) die Mo vrij voor het doel van HBS zette. Dit werd echter een vangbal voor Mandy die al klaarstond met de Apfelkorn. Uiteindelijk werden onze mannen maar zeer zeker ook onze trouwe supporters bevrijd door de Brabantse scheids. En het feest kon beginnen. ,Champagne, confetti, bier, Apfelkorn, erehaag van onze dames van de ronde tafel, nog meer bier……. Het zou tot in de vroege uurtjes duren maar daar hadden ze ook verdomd veel voor gedaan. Volgend seizoen na meer dan 20 jaar weer terug in de derde klasse maar nu eerst feesten. Namens de redactie iedereen van harte gefeliciteerd en bedankt voor een SUPER SEIZOEN !

(Zelfs Ron Silverentand had er geen woorden voor…… red)