Na een onderbreking van 2 seizoenen – samenhangend met het verblijf van onze voetbalclub RKVV Heksenberg te MSP en Minor Nuth – zal RKVV Heksenberg op 29 januari 2016 haar VOETBALPRINS proclameren. In 1979 werd Leon Beerendonk als 1e voetbalprins geproclameerd in de toenmalige “houten  kantine”.  De presentatie was in handen van “Moelemeker” en vice-voorzitter Leo Hamelers.  Tot 2013 volgde nog 34 voetbalprinsen en dit alles onder de bezielende leiding van Moelemeker Leo  en zijn prinsencommissie!

De proclamatie van 2016 zal ook in het teken staan van de recent overleden Leo “Sjeng van de Edah” Hamelers. In zijn geest zal deze avond en het programma verder  gestalte krijgen en ontbreken dan ook niet de bekende namen van Roda JC van weleer!.

Zijn beide dochters, Peggy en Iris, en familie zullen ook present zijn.

De presentatie van deze avond is in handen van  Wiel Nuy, oud voorzitter en ook voormalig bedrijfsleider van Edah Hamelers.
De recent geproclameerde Henry II van D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein en zijn raad van elf zal ook present zijn.
Plaats van handeling is de kantine van sv Langeberg. Aanvang 20.11 uur

Wij hopen U te ontmoeten!
Henk Butink
voorzitter RKVV Heksenberg